Odbiory osobiste w 6 miastach – Łódź, Warszawa, Poznań, Kraków, Wrocław, Piła!

Produkty » Żywność » Słoiki » Pasty orzechowe » Pasta orzechowa z solą himalajską Krukam 500g

KruKam

Pasta orzechowa z solą himalajską Krukam 500g

Cena:
18,00 
Dostępność:
2
Wysyłka w:
24h

Pasta orzechowa z solą himalajską Krukam 500g

Skład: orzechy ziemne prażone, sól himalajska.

Orzechy ziemne, zwane też arachidowymi, to skarbnica kwasów oleinowych, obniżających poziom cholesterolu we krwi, tym samym zapobiegających miażdżycy i chorobom układu krwionośnego. Są też bogate w roślinne białko, potas, magnez, witaminę E i błonnik. To wszystko powoduje, ze masło orzechowe powinien jeść każdy z nas, a w szczególności wegetarianie w celu uzupełniania niedoboru np. białka, wynikającego z braku mięsa w diecie.

Specjaliści dowodzą, że regularne spożywanie orzechów, w tym także masła orzechowego, uchroni nas przed chorobami serca oraz widocznie poprawi kondycję całego organizmu i usprawni jego funkcjonowanie. Dietetycy podkreślają, że wybierać należy masło orzechowe z jak największą zawartością orzechów. Uważa się, że orzechy pomagają zwalczać infekcje w organizmie i poprawiają kondycję naszych naczyń krwionośnych i serca. Tak naprawdę, naukowcy z Harvard Medical School w USA udowodnili, że podjadanie masła orzechowego pięć razy w tygodniu może prawie o połowę obniżyć ryzyko wystąpienie zawału serca.

Składniki:
Pasta orzechowa 98,5%, sól himalajska 1,5%
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna:
2319kJ / 552kcal
Tłuszcz:
45,4g
w tym tłuszcze nasycone:
6g
Węglowodany:
18,9g
w tym cukry:
6,1g
Błonnik:
7,2g
Białko:
25,3g
Sól:
1,5g

Pasta orzechowa z solą himalajską Krukam 500g

Producent: Krukam sp. z o.o.

Kraj: Polska

Adres: Marklowicka 21B

Kod pocztowy: 44-300

Miasto: Wodzisław Śląski

E-mail: sklep@krukam.pl

Numer telefonu: 323 070 050

Pasta orzechowa z solą himalajską Krukam 500g

Skład: orzechy ziemne prażone, sól himalajska.

Orzechy ziemne, zwane też arachidowymi, to skarbnica kwasów oleinowych, obniżających poziom cholesterolu we krwi, tym samym zapobiegających miażdżycy i chorobom układu krwionośnego. Są też bogate w roślinne białko, potas, magnez, witaminę E i błonnik. To wszystko powoduje, ze masło orzechowe powinien jeść każdy z nas, a w szczególności wegetarianie w celu uzupełniania niedoboru np. białka, wynikającego z braku mięsa w diecie.

Specjaliści dowodzą, że regularne spożywanie orzechów, w tym także masła orzechowego, uchroni nas przed chorobami serca oraz widocznie poprawi kondycję całego organizmu i usprawni jego funkcjonowanie. Dietetycy podkreślają, że wybierać należy masło orzechowe z jak największą zawartością orzechów. Uważa się, że orzechy pomagają zwalczać infekcje w organizmie i poprawiają kondycję naszych naczyń krwionośnych i serca. Tak naprawdę, naukowcy z Harvard Medical School w USA udowodnili, że podjadanie masła orzechowego pięć razy w tygodniu może prawie o połowę obniżyć ryzyko wystąpienie zawału serca.

Składniki:
Pasta orzechowa 98,5%, sól himalajska 1,5%
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna:
2319kJ / 552kcal
Tłuszcz:
45,4g
w tym tłuszcze nasycone:
6g
Węglowodany:
18,9g
w tym cukry:
6,1g
Błonnik:
7,2g
Białko:
25,3g
Sól:
1,5g

Pasta orzechowa z solą himalajską Krukam 500g

Krukam sp. z o.o.

Kraj: Polska

Adres: Marklowicka 21B

Kod pocztowy: 44-300

Miasto: Wodzisław Śląski

E-mail: sklep@krukam.pl

Numer telefonu: 323 070 050

Produkty powiązane

Brak powiązanych produktów

Inni klienci kupili również

0,72 

/ 0.1 kg
(1 kg = 1,44 zł)

5,50 

/ 0.1 kg
(1 kg = 55,00 zł)
produkt BIO

1,98 

/ 0.1 kg
(1 kg = 3,96 zł)
produkt BIO

2,75 

/ 0.025 kg
(1 kg = 110,00 zł)
produkt BIO

2,40 

/ 0.025 kg
(1 kg = 96,00 zł)