30 w magazynie
Aktualnie wybrana waga:
Ekologiczny, 2-jajeczny makaron pszenny. Jaja, z których wyrabiany jest makaron, pochodzą od kurek zielononóżek chowanych na wolnym wybiegu. Pozyskiwane są one lokalnie – bezpośrednio z małych, polskich gospodarstw.
Składniki: semolina* (mąka z pszenicy durum), jaja świeże od kur zielononóżek* 9%
* Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-07
Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać gorczycę.
Sposób przygotowania: Gotować ok. 6-8 minut (100 g makaronu na 1 l osolonej wody).
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 1528 kJ / 360 kcal
tłuszcz: 2,2 g
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
węglowodany: 72 g
– w tym cukry: 1,6 g
błonnik: 1,8 g
białko: 13 g
sól: 0,04 g
Producent: P.P.H. TABIT sp. z o.o.
Kraj: Polska
Adres: ul. Kołłątaja 44
Kod pocztowy: 05-402
Miasto: Otwock
E-mail: biuro@bartolini.com.pl
Numer telefonu: +48 22 498-28-02
2,40 zł
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.