Data palenia: 25.03.2025
Tutti Frutti to sezonowa mieszanka, która zmienia się w ciągu roku.
Łączy klasyczną kawę o czekoladowo-orzechowych nutach z ziarnami bardziej owocowymi, często – egzotycznymi. Wynikiem jest unikatowa mieszanka smaków, za każdym razem inna. W jedenastej odsłonie połączono wysokiej jakości kawy z Brazylii i Etiopii.
Mieszanka Tutti Frutti jest dostępna także w wersji pod metody przelewowe.
Monte Carmelo |
Halo Beriti |
Kraj pochodzenia: Brazylia |
Kraj pochodzenia: Etiopia |
Region: Cerrado, Monte Carmelo, Chapadao de Ferro |
Region: Gedeb, Yirgacheffe |
Zawartość: 65% |
Zawartość: 35% |
Metoda obróbki: natural |
Metoda obróbki: natural |
Profil palenia: espresso
Opis sensoryczny: czekolada, owoce, średnia kwasowość