7 w magazynie
Aktualnie wybrana waga:
7 w magazynie
Skład: semolina (mąka z pszenicy durum) razowa typ 1850
Sposób przygotowania: Gotować na małym ogniu, we wrzącej osolonej wodzie przez ok. 6 minut, al dente 5 minut, nie hartować (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).
Wartość odżywcza (w 100 g produktu):
Wartość energetyczna: 1484 kJ (351 kcal),
Tłuszcz: 1,9 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g,
Węglowodany: 69 g, w tym cukry 4,3 g,
Błonnik: 10 g,
Białko: 9,7 g
Sól: 0,01 g
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.