To klasyczna odsłona czekoladowej chałwy według tradycyjnej receptury. Najlepsza czekolada, prosty skład i niepowtarzalny smak. Czekoladowa chałwa sama w sobie jest niebiańskim deserem, wystarczy łyżeczka, by endorfiny poszybowały w górę. Poza tym jest inspiracją do przygotowania ciast, ciasteczek, deserów. Z nią naprawdę możesz szaleć w kuchni przy słodkich wypiekach i ciastach na zimno.
Chałwa kakaowa z Manufaktury Dobrego Orzecha jest produktem wegańskim, zamkniętym w szklanym słoiku. Tak przygotowana chałwa jest wygodna w użyciu, a szklany słoiczek to ekologiczne rozwiązanie.
Smak i konsystencja: gęsta, przyjemna dla podniebienia. Chałwa nie kruszy się. Smak słodki, czekoladowy, prawdziwej chałwy.
Przechowywanie: Chałwę należy przechowywać w suchym, zaciemnionym miejscu, w temperaturze pokojowej.
Chałwa czekoladowa Dobry Orzech nie zawiera tradycyjnego cukru, a ksylitol. To niskokaloryczny cukier, który w słodkości nie ustępuje temu najpowszechniejszemu. Ksylitol jest prebiotykiem i znacznie lepszym słodkim dodatkiem niż cukier. Kolejny składnik to czekolada. Użyta do chałwy czekolada jest najwyższej jakości, wyczuwają to wszystkie kubki smakowe.
Jakie znajduje zastosowanie chałwa czekoladowa w kuchni? Bardzo szerokie, jest dodatkiem do ciast na zimno, z piekarnika i do szybkich deserów. Sernik, tort, ciasto czekoladowe, muffiny to tylko kilka propozycji. Na jej bazie stworzysz bajeczne musy, można ją łączyć z owocami i ulubionymi dodatkami. Jest to tak uniwersalny produkt, że warto mieć ją w kuchni.
Skład: Miazga sezamowa (57%), ksylitol, kakao (5%), extract korzeń mydlnicy, naturalny aromat waniliowy, naturalny sok z limonki. Może zawierać inne orzechy.
Gramatura: 300 g
Producent: Manufaktura Dobry Orzech Klaudia Tomczak
Kraj: Polska
Adres: ul. Polna 81
Kod pocztowy: 55-114
Miasto: Ozorowice
E-mail: biuro@dobry-orzech.pl
Numer telefonu: 791 304 450
To klasyczna odsłona czekoladowej chałwy według tradycyjnej receptury. Najlepsza czekolada, prosty skład i niepowtarzalny smak. Czekoladowa chałwa sama w sobie jest niebiańskim deserem, wystarczy łyżeczka, by endorfiny poszybowały w górę. Poza tym jest inspiracją do przygotowania ciast, ciasteczek, deserów. Z nią naprawdę możesz szaleć w kuchni przy słodkich wypiekach i ciastach na zimno.
Chałwa kakaowa z Manufaktury Dobrego Orzecha jest produktem wegańskim, zamkniętym w szklanym słoiku. Tak przygotowana chałwa jest wygodna w użyciu, a szklany słoiczek to ekologiczne rozwiązanie.
Smak i konsystencja: gęsta, przyjemna dla podniebienia. Chałwa nie kruszy się. Smak słodki, czekoladowy, prawdziwej chałwy.
Przechowywanie: Chałwę należy przechowywać w suchym, zaciemnionym miejscu, w temperaturze pokojowej.
Chałwa czekoladowa Dobry Orzech nie zawiera tradycyjnego cukru, a ksylitol. To niskokaloryczny cukier, który w słodkości nie ustępuje temu najpowszechniejszemu. Ksylitol jest prebiotykiem i znacznie lepszym słodkim dodatkiem niż cukier. Kolejny składnik to czekolada. Użyta do chałwy czekolada jest najwyższej jakości, wyczuwają to wszystkie kubki smakowe.
Jakie znajduje zastosowanie chałwa czekoladowa w kuchni? Bardzo szerokie, jest dodatkiem do ciast na zimno, z piekarnika i do szybkich deserów. Sernik, tort, ciasto czekoladowe, muffiny to tylko kilka propozycji. Na jej bazie stworzysz bajeczne musy, można ją łączyć z owocami i ulubionymi dodatkami. Jest to tak uniwersalny produkt, że warto mieć ją w kuchni.
Skład: Miazga sezamowa (57%), ksylitol, kakao (5%), extract korzeń mydlnicy, naturalny aromat waniliowy, naturalny sok z limonki. Może zawierać inne orzechy.
Gramatura: 300 g
Kraj: Polska
Adres: ul. Polna 81
Kod pocztowy: 55-114
Miasto: Ozorowice
E-mail: biuro@dobry-orzech.pl
Numer telefonu: 791 304 450
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.