To klasyczna odsłona czekoladowej chałwy według tradycyjnej receptury. Najlepsza czekolada, prosty skład i niepowtarzalny smak. Czekoladowa chałwa sama w sobie jest niebiańskim deserem, wystarczy łyżeczka, by endorfiny poszybowały w górę. Poza tym jest inspiracją do przygotowania ciast, ciasteczek, deserów. Z nią naprawdę możesz szaleć w kuchni przy słodkich wypiekach i ciastach na zimno.
Chałwa kakaowa z Manufaktury Dobrego Orzecha jest produktem wegańskim, zamkniętym w szklanym słoiku. Tak przygotowana chałwa jest wygodna w użyciu, a szklany słoiczek to ekologiczne rozwiązanie.
Smak i konsystencja: gęsta, przyjemna dla podniebienia. Chałwa nie kruszy się. Smak słodki, czekoladowy, prawdziwej chałwy.
Przechowywanie: Chałwę należy przechowywać w suchym, zaciemnionym miejscu, w temperaturze pokojowej.
Chałwa czekoladowa Dobry Orzech nie zawiera tradycyjnego cukru, a ksylitol. To niskokaloryczny cukier, który w słodkości nie ustępuje temu najpowszechniejszemu. Ksylitol jest prebiotykiem i znacznie lepszym słodkim dodatkiem niż cukier. Kolejny składnik to czekolada. Użyta do chałwy czekolada jest najwyższej jakości, wyczuwają to wszystkie kubki smakowe.
Jakie znajduje zastosowanie chałwa czekoladowa w kuchni? Bardzo szerokie, jest dodatkiem do ciast na zimno, z piekarnika i do szybkich deserów. Sernik, tort, ciasto czekoladowe, muffiny to tylko kilka propozycji. Na jej bazie stworzysz bajeczne musy, można ją łączyć z owocami i ulubionymi dodatkami. Jest to tak uniwersalny produkt, że warto mieć ją w kuchni.
Skład: Miazga sezamowa (57%), ksylitol, kakao (5%), extract korzeń mydlnicy, naturalny aromat waniliowy, naturalny sok z limonki. Może zawierać inne orzechy.
Gramatura: 300 g
Producent: Manufaktura Dobry Orzech Klaudia Tomczak
Kraj: Polska
Adres: ul. Polna 81
Kod pocztowy: 55-114
Miasto: Ozorowice
E-mail: biuro@dobry-orzech.pl
Numer telefonu: 791 304 450
To klasyczna odsłona czekoladowej chałwy według tradycyjnej receptury. Najlepsza czekolada, prosty skład i niepowtarzalny smak. Czekoladowa chałwa sama w sobie jest niebiańskim deserem, wystarczy łyżeczka, by endorfiny poszybowały w górę. Poza tym jest inspiracją do przygotowania ciast, ciasteczek, deserów. Z nią naprawdę możesz szaleć w kuchni przy słodkich wypiekach i ciastach na zimno.
Chałwa kakaowa z Manufaktury Dobrego Orzecha jest produktem wegańskim, zamkniętym w szklanym słoiku. Tak przygotowana chałwa jest wygodna w użyciu, a szklany słoiczek to ekologiczne rozwiązanie.
Smak i konsystencja: gęsta, przyjemna dla podniebienia. Chałwa nie kruszy się. Smak słodki, czekoladowy, prawdziwej chałwy.
Przechowywanie: Chałwę należy przechowywać w suchym, zaciemnionym miejscu, w temperaturze pokojowej.
Chałwa czekoladowa Dobry Orzech nie zawiera tradycyjnego cukru, a ksylitol. To niskokaloryczny cukier, który w słodkości nie ustępuje temu najpowszechniejszemu. Ksylitol jest prebiotykiem i znacznie lepszym słodkim dodatkiem niż cukier. Kolejny składnik to czekolada. Użyta do chałwy czekolada jest najwyższej jakości, wyczuwają to wszystkie kubki smakowe.
Jakie znajduje zastosowanie chałwa czekoladowa w kuchni? Bardzo szerokie, jest dodatkiem do ciast na zimno, z piekarnika i do szybkich deserów. Sernik, tort, ciasto czekoladowe, muffiny to tylko kilka propozycji. Na jej bazie stworzysz bajeczne musy, można ją łączyć z owocami i ulubionymi dodatkami. Jest to tak uniwersalny produkt, że warto mieć ją w kuchni.
Skład: Miazga sezamowa (57%), ksylitol, kakao (5%), extract korzeń mydlnicy, naturalny aromat waniliowy, naturalny sok z limonki. Może zawierać inne orzechy.
Gramatura: 300 g
Kraj: Polska
Adres: ul. Polna 81
Kod pocztowy: 55-114
Miasto: Ozorowice
E-mail: biuro@dobry-orzech.pl
Numer telefonu: 791 304 450