Macie chwilkę czasu? Opowiemy Wam krótką historię z podróży Pana Migdała. Lecąc do nas z dalekich krajów w samolocie spotkał swoją dawną miłość – SÓL. Ucieszył się niesamowicie, ponieważ zawsze stanowili zgrany duet. Po krótkiej pogawędce postanowili do siebie wrócić. AH! Jakże cudowna to była wiadomość. Uwielbiamy tę parkę, jest wyrazista i idealnie dobrana. Na pewno też ich polubicie!
W produktach Dobrego Orzecha nie ma miejsca na chemiczne dodatki, stabilizatory, konserwanty czy aromaty.
Zastosowanie masła z migdałów:
Smak i konsystencja: konsystencja lekko płynna, bardzo aksamitna. Smak delikatnie marcepanowy. Poprzez zastosowanie minimalnej ilości soli zwiększona została intensywność smaku migdałów. Jest to idealne połączenie dla osób zakochanych w wytrawnych smakach, ale może stanowić świetne połączenie do tostów z dżemem. Pasta migdałowa została wyprodukowana z orzechów blanszowanych.
Termin przydatności do spożycia: 6 miesięcy.
Przechowywanie: Po otwarciu należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Skład: prażone migdały 99%, sól morska 1%.
Gramatura: 180 g
Producent: Manufaktura Dobry Orzech Klaudia Tomczak
Kraj: Polska
Adres: ul. Polna 81
Kod pocztowy: 55-114
Miasto: Ozorowice
E-mail: biuro@dobry-orzech.pl
Numer telefonu: 791 304 450
Macie chwilkę czasu? Opowiemy Wam krótką historię z podróży Pana Migdała. Lecąc do nas z dalekich krajów w samolocie spotkał swoją dawną miłość – SÓL. Ucieszył się niesamowicie, ponieważ zawsze stanowili zgrany duet. Po krótkiej pogawędce postanowili do siebie wrócić. AH! Jakże cudowna to była wiadomość. Uwielbiamy tę parkę, jest wyrazista i idealnie dobrana. Na pewno też ich polubicie!
W produktach Dobrego Orzecha nie ma miejsca na chemiczne dodatki, stabilizatory, konserwanty czy aromaty.
Zastosowanie masła z migdałów:
Smak i konsystencja: konsystencja lekko płynna, bardzo aksamitna. Smak delikatnie marcepanowy. Poprzez zastosowanie minimalnej ilości soli zwiększona została intensywność smaku migdałów. Jest to idealne połączenie dla osób zakochanych w wytrawnych smakach, ale może stanowić świetne połączenie do tostów z dżemem. Pasta migdałowa została wyprodukowana z orzechów blanszowanych.
Termin przydatności do spożycia: 6 miesięcy.
Przechowywanie: Po otwarciu należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Skład: prażone migdały 99%, sól morska 1%.
Gramatura: 180 g
Kraj: Polska
Adres: ul. Polna 81
Kod pocztowy: 55-114
Miasto: Ozorowice
E-mail: biuro@dobry-orzech.pl
Numer telefonu: 791 304 450