Popularne kulki kokosowe z migdałem w środku to miłość chyba każdego z nas. Mamy zatem dobrą wiadomość – to masełko smakuje tak samo, a nawet lepiej ;) Wszyscy kokosowi zapaleńcy poluzujcie swoje spodnie, chwyćcie łyżeczki w dłoń i do dzieła! Szybko od słoika nie odejdziecie.
Zastosowanie pasty migdałowo-kokosowej:
….. lub wyjadane łyżeczką bezpośrednio ze słoika także będzie rozpieszczać podniebienia
W produktach Dobrego Orzecha nie ma miejsca na chemiczne dodatki, stabilizatory, konserwanty czy aromaty.
Smak i konsystencja:konsystencja lekko płynna, bardzo aksamitna. Propozycja dla osób lubiących słodkie smaki. Wyczuwalna słodycz pochodząca z białej czekolady, przełamana wytrawnym smakiem migdałów z dodatkiem pasty kokosowej. Pasta migdałowa została wyprodukowana z orzechów blanszowanych.
Termin przydatności do spożycia: 6 miesięcy.
Przechowywanie: Po otwarciu należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Skład: prażone migdały 70%, wiórki kokosowe 15%, biała czekolada [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, serwatka w proszku (z mleka), jogurt w proszku, emulgator (lecytyna sojowa), aromat] 20%.
Gramatura: 180 g
Producent: Manufaktura Dobry Orzech Klaudia Tomczak
Kraj: Polska
Adres: ul. Polna 81
Kod pocztowy: 55-114
Miasto: Ozorowice
E-mail: biuro@dobry-orzech.pl
Numer telefonu: 791 304 450
Popularne kulki kokosowe z migdałem w środku to miłość chyba każdego z nas. Mamy zatem dobrą wiadomość – to masełko smakuje tak samo, a nawet lepiej ;) Wszyscy kokosowi zapaleńcy poluzujcie swoje spodnie, chwyćcie łyżeczki w dłoń i do dzieła! Szybko od słoika nie odejdziecie.
Zastosowanie pasty migdałowo-kokosowej:
….. lub wyjadane łyżeczką bezpośrednio ze słoika także będzie rozpieszczać podniebienia
W produktach Dobrego Orzecha nie ma miejsca na chemiczne dodatki, stabilizatory, konserwanty czy aromaty.
Smak i konsystencja:konsystencja lekko płynna, bardzo aksamitna. Propozycja dla osób lubiących słodkie smaki. Wyczuwalna słodycz pochodząca z białej czekolady, przełamana wytrawnym smakiem migdałów z dodatkiem pasty kokosowej. Pasta migdałowa została wyprodukowana z orzechów blanszowanych.
Termin przydatności do spożycia: 6 miesięcy.
Przechowywanie: Po otwarciu należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Skład: prażone migdały 70%, wiórki kokosowe 15%, biała czekolada [cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, serwatka w proszku (z mleka), jogurt w proszku, emulgator (lecytyna sojowa), aromat] 20%.
Gramatura: 180 g
Kraj: Polska
Adres: ul. Polna 81
Kod pocztowy: 55-114
Miasto: Ozorowice
E-mail: biuro@dobry-orzech.pl
Numer telefonu: 791 304 450