Orzech nerkowca jest uważany za najsubtelniejszy orzech na globie. Ze względu na swój delikatny, słodki smak, wielu ludzi uznaje go za najsmaczniejszy orzech świata. Nerkowce są bogate w magnez, cynk, żelazo oraz białko. Ich wyjątkowy smak w połączeniu z surową czekoladą kokosową COCOA to idealne połączenie. Najsmaczniejszy orzech świata i intensywnie kokosowa, kremowa czekolada – czy może być coś lepszego?
- KUP NA WAGĘ: oszczędzaj pieniądze i środowisko. Kup ekologiczną czekoladę pakowaną w większe biodegradowalne opakowania i płać mniej.
- BEZ CUKRU BIAŁEGO I GLUTENU: Ciesz się czekoladą bez białego cukru. Czekolady Raw Cocoa są słodzone nektarem z kwiatów palmy koksowej, naturalnym słodzikiem o karmelowym smaku. Niski indeks glikemiczny GI 35 pozytywnie wpłynie na Twoje zdrowie.
- WEGAŃSKI: Roztapiający się mleczno-czekoladowy smak w ustach można uzyskać bez mleka i jego właściwości alergizujących. Poczuj tę pozytywną różnicę, dla swojego zdrowia i smaku.
- SUROWA CZEKOLADA: Poczuj prawdziwy oryginalny smak czekolady z nieprażonych ziaren kakaowca . Naprawdę lepiej smakuje bez obróbki w wysokiej temperaturze.
- EKO: Jedz ekologiczne, a pomożesz naszej planecie. Czekolada, którą kupujesz u nas, jest wytwarzana z surowców pochodzących z certyfikowanych upraw ekologicznych i etycznego handlu.
Skład: czekolada kokosowa 65% (cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, nieprażone ziarno kakaowca*, sproszkowane mleczko kokosowe* 16% – zawartość masy kakaowej min. 45%), orzechy nerkowca* 35%. * składniki pochodzące z upraw ekologicznych.