Ekologiczne orzechy makadamia to nieoczywista przekąska bogata w smak i wartości odżywcze.
Orzechy makadamia BIO charakteryzują się delikatnym, kremowym smakiem i chrupiącą konsystencją. Są one nie tylko pyszną przekąską, ale także źródłem cennych składników odżywczych, takich jak zdrowe tłuszcze, białko i minerały.
Możesz spożywać nasze orzechy makadamia na surowo jako zdrową przekąskę, dodawać je do musli, jogurtów, sałatek owocowych, czy też wykorzystywać jako składnik wypieków i deserów. Ich delikatny, maślany smak doskonale komponuje się z różnymi potrawami.
Składniki: orzechy makadamia* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Kraj pochodzenia: Kenia
Wartości odżywcze w 100g:
- wartość energetyczna: 3073kJ/746kcal
- tłuszcz: 76g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10g
- węglowodany: 4,5g w tym cukry: 4,5g
- białko: 8,0g
- sól: 0,0g