Ocet balsamiczny z Modeny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach. Stanowi wyśmienity dodatek do potraw kuchni śródziemnomorskiej, m.in. do mięs, sałat, marynat i sosów. Kwasowość: 6 %.
Skład: ocet winny*, moszcz winogronowy*, gotowany moszcz winogronowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Kraj pochodzenia: Włochy
Producent: Alce Nero S.p.A.
Kraj: Włochy
Adres: Via Henry Ford 7/9
Kod pocztowy: 40024
Miasto: Castel San Pietro Terme
E-mail: info@alcenero.it
Numer telefonu: +39 051-6540211
Ocet balsamiczny z Modeny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach. Stanowi wyśmienity dodatek do potraw kuchni śródziemnomorskiej, m.in. do mięs, sałat, marynat i sosów. Kwasowość: 6 %.
Skład: ocet winny*, moszcz winogronowy*, gotowany moszcz winogronowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Kraj pochodzenia: Włochy
Kraj: Włochy
Adres: Via Henry Ford 7/9
Kod pocztowy: 40024
Miasto: Castel San Pietro Terme
E-mail: info@alcenero.it
Numer telefonu: +39 051-6540211