Ocet balsamiczny z Modeny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach. Stanowi wyśmienity dodatek do potraw kuchni śródziemnomorskiej, m.in. do mięs, sałat, marynat i sosów. Kwasowość: 6 %.
Skład: ocet winny*, moszcz winogronowy*, gotowany moszcz winogronowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Kraj pochodzenia: Włochy
Producent: Alce Nero S.p.A.
Kraj: Włochy
Adres: Via Henry Ford 7/9
Kod pocztowy: 40024
Miasto: Castel San Pietro Terme
E-mail: info@alcenero.it
Numer telefonu: +39 051-6540211
Ocet balsamiczny z Modeny z ekologicznych winogron Emilian, leżakowany w tradycyjnych drewnianych beczkach. Stanowi wyśmienity dodatek do potraw kuchni śródziemnomorskiej, m.in. do mięs, sałat, marynat i sosów. Kwasowość: 6 %.
Skład: ocet winny*, moszcz winogronowy*, gotowany moszcz winogronowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Kraj pochodzenia: Włochy
Kraj: Włochy
Adres: Via Henry Ford 7/9
Kod pocztowy: 40024
Miasto: Castel San Pietro Terme
E-mail: info@alcenero.it
Numer telefonu: +39 051-6540211
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.