Surowa czekolada Raw Cacao to prawdziwa gratka dla miłośników czekolad! Jest subtelna w smaku i pozbawiona mocnej goryczy. Surowa czekolada zapewnia nam intensywny smak ziaren peruwiańskiego kakaowca, które świetnie komponują się z chrupkością nerkowców oraz z nutą kawy. Gwarantujemy, że ta kombinacja zaskoczyła pozytywnie już niejednego smakosza słodkich przekąsek!
Wegańska czekolada zrobiona z nieprażonego ziarna kakaowca BIO, na prawdę smakuje lepiej. Surowa czekolada posiada całą gamę aromatów pochodzących z peruwiańskich plantacji kakaowca i otaczającej je przyrody. Spróbuj wegańskiej czekolady RAW i poczuj pozytywną różnicę dla smaku i Twojego zdrowia.
Jedna z najzdrowszych substancji słodzących – odparowany nektar z kwiatów palmy kokosowej BIO to kolejny atut. Cytrusowe nuty surowego ziarna kakao zostały połączone z karmelowym smakiem nektaru z palmy kokosowej, tworząc kombinację doskonałą. Pozbawioną mleka i białego cukru lecz kremowo delikatną ekologiczną wegańską czekoladę.
- BEZ BIAŁEGO CUKRU: Produkty Raw Cacao słodzone są nektarem z kwiatów palmy koksowej, naturalnym słodzikiem o karmelowym smaku. Nazywany cukrem kokosowym oraz jedną z najzdrowszych substancji słodzących.
- BEZ GLUTENU: Nie musisz obawiać się glutenu w tym produkcie!
- BEZ OLEJU PALMOWEGO: W produktach Raw Cacao nie znajdziesz oleju palmowego.
- NISKI indeks glikemiczny cukru kokosowego – IG 35 pozytywnie wpłynie na Twoje zdrowie.
- KUP NA WAGĘ – oszczędzaj pieniądze i środowisko. Kup ekologiczną czekoladę pakowaną w większe biodegradowalne opakowania i płać mniej.
- 100% WEGAŃSKI i BEZ LAKTOZY: Roztapiający się mleczno-czekoladowy smak w ustach można uzyskać bez mleka i jego alergizujących właściwości. Daj sobie poczuć tę pozytywną różnicę, dla zdrowia i smaku.
- BIO: Jedz ekologiczne, a pomożesz naszej planecie. Czekolada, którą kupujesz u nas, jest wytwarzana z surowców pochodzących z certyfikowanych upraw ekologicznych i etycznego handlu.
- RAW, czyli SUROWA CZEKOLADA: Poczuj prawdziwy oryginalny smak czekolady z nieprażonych ziaren kakaowca. Naprawdę lepiej smakuje bez obróbki w wysokiej temperaturze oraz zachowuje całą gamę składników odżywczych.