Bajkowy zachód słońca na tle purpurowo-liliowych pól lawendy i przyjemny, relaksujący aromat unoszący się w powietrzu… Czy może być lepiej? Pewnie – z miodem lawendowym prosto z Hiszpanii! Nektarowy miód gatunkowy swoim smakiem idealnie uzupełnia magiczny obraz. Pachnące pola lawendy zachwycają również tamtejsze pszczoły, które przynoszą do uli złocisty nektar. Miód lawendowy, który wytwarzają jest delikatny w zapachu, z leciutko wyczuwalnym aromatem lawendy. To łagodna słodycz, wyjątkowe właściwości i przyjemność dla zmysłów, w której można się zakochać! Spróbujcie lawendowego miodu od hiszpańskich pszczelich przyjaciółek i dajcie się porwać w niezwykłą podróż mocy natury!
Pola pełne lawendy to nie tylko piękny krajobraz, raj dla pszczół, ale też miód, który posiada szereg właściwości nektaru z kwiatów lawendy. Czym wyróżnia się miód lawendowy?
Miodowa słodycz o lawendowym akcencie otuli naturalnymi właściwościami każdego miłośnika pszczelich łakoci! A dzięki kremowej konsystencji i zawartości olejków eterycznych poczujecie pełnię przyjemności dla zmysłów!
Najbardziej miododajne pola lawendy znajdują się w krajach basenu Morza Śródziemnego. Swoim zapachem, przyjemną słodyczą kwiaty lawendy zachęcają hiszpańskie robotnice do odwiedzania fioletowych lub purpurowo-liliowych kwiatków. Nektarową słodycz pszczoły zbierają w najpiękniejszym letnim okresie i zanoszą do uli.
Zastosowanie pachnącego lawendą miodu? To sama przyjemność! Jeśli zastanawiacie się jak spożywać miód lawendowy to my podpowiadamy – jest to bardzo proste – dodajcie go do swoich smakołyków i odkryjcie moc zastosowań kulinarnych!
Stosujcie miód lawendowy w naparach, napojach i daniach, które nie przekraczają temperatury 40 stopni Celsjusza! Nie dodawajcie do ciepłych napojów i dań – tak zachowacie pełnię wartości miodu z kwiatów lawendy oraz nie stracicie cudownego aromatu! Zadbajcie o prawdziwą ucztę dla swoich zmysłów! A może… otwórzcie słoiczek z miodem lawendowym tuż przed snem – dba o przyjemną podróż zmysłów i możecie zasypiać otuleni lawendową dobrocią jak na bajkowej polanie w Hiszpanii! Spróbujcie, my już wiemy, że warto włączyć go do diety i mieć też w domowym spa!
Składniki: 100% miodu lawendowego
Gramatura 430 g
Kraj: Polska
Adres: Srebrna 12 B
Kod pocztowy: 09-411
Miasto: Biała
E-mail: kontakt@pasiekisadowskich.pl
Numer telefonu: +48 883 800 701
WARTOŚĆ ODŻYWCZA |
w 100 g |
Wartość energetyczna |
1357 kJ / 319 kcal |
Tłuszcz |
0 g |
— w tym kwasy nasycone |
0 g |
Węglowodany |
79,5 g |
— w tym cukry |
79,5 g |
Białko |
0,3 g |
Sól |
0 g |
Bajkowy zachód słońca na tle purpurowo-liliowych pól lawendy i przyjemny, relaksujący aromat unoszący się w powietrzu… Czy może być lepiej? Pewnie – z miodem lawendowym prosto z Hiszpanii! Nektarowy miód gatunkowy swoim smakiem idealnie uzupełnia magiczny obraz. Pachnące pola lawendy zachwycają również tamtejsze pszczoły, które przynoszą do uli złocisty nektar. Miód lawendowy, który wytwarzają jest delikatny w zapachu, z leciutko wyczuwalnym aromatem lawendy. To łagodna słodycz, wyjątkowe właściwości i przyjemność dla zmysłów, w której można się zakochać! Spróbujcie lawendowego miodu od hiszpańskich pszczelich przyjaciółek i dajcie się porwać w niezwykłą podróż mocy natury!
Pola pełne lawendy to nie tylko piękny krajobraz, raj dla pszczół, ale też miód, który posiada szereg właściwości nektaru z kwiatów lawendy. Czym wyróżnia się miód lawendowy?
Miodowa słodycz o lawendowym akcencie otuli naturalnymi właściwościami każdego miłośnika pszczelich łakoci! A dzięki kremowej konsystencji i zawartości olejków eterycznych poczujecie pełnię przyjemności dla zmysłów!
Najbardziej miododajne pola lawendy znajdują się w krajach basenu Morza Śródziemnego. Swoim zapachem, przyjemną słodyczą kwiaty lawendy zachęcają hiszpańskie robotnice do odwiedzania fioletowych lub purpurowo-liliowych kwiatków. Nektarową słodycz pszczoły zbierają w najpiękniejszym letnim okresie i zanoszą do uli.
Zastosowanie pachnącego lawendą miodu? To sama przyjemność! Jeśli zastanawiacie się jak spożywać miód lawendowy to my podpowiadamy – jest to bardzo proste – dodajcie go do swoich smakołyków i odkryjcie moc zastosowań kulinarnych!
Stosujcie miód lawendowy w naparach, napojach i daniach, które nie przekraczają temperatury 40 stopni Celsjusza! Nie dodawajcie do ciepłych napojów i dań – tak zachowacie pełnię wartości miodu z kwiatów lawendy oraz nie stracicie cudownego aromatu! Zadbajcie o prawdziwą ucztę dla swoich zmysłów! A może… otwórzcie słoiczek z miodem lawendowym tuż przed snem – dba o przyjemną podróż zmysłów i możecie zasypiać otuleni lawendową dobrocią jak na bajkowej polanie w Hiszpanii! Spróbujcie, my już wiemy, że warto włączyć go do diety i mieć też w domowym spa!
Składniki: 100% miodu lawendowego
Gramatura 430 g
Kraj: Polska
Adres: Srebrna 12 B
Kod pocztowy: 09-411
Miasto: Biała
E-mail: kontakt@pasiekisadowskich.pl
Numer telefonu: +48 883 800 701