Wypróbuj 105 oryginalnych przepisów zarówno z kasz tradycyjnych (np. gryczana, jęczmienna), jak i tych niedawno spopularyzowanych (np. amarantus, komosa ryżowa). Autorzy z jednej strony na nowo odkrywają tradycję i proponują klasyczne dania we współczesnej odsłonie, a z drugiej – wprowadzają kulinarne nowinki i zaskakują kucharską inwencją. Wszystkie przepisy wiążą się z ideą zdrowego odżywiania i slow food. Kipi kasza jest inspirująca zarówno dla amatorów, jak i dla pasjonatów gotowania. Blisko trzy czwarte przepisów to propozycje bezmięsne, a prawie połowa to dania niezawierające glutenu – z książki skorzystają więc wegetarianie i osoby poszukujące nowych pomysłów na bezglutenowe posiłki.
Paweł Łukasik i Grzegorz Targosz, autorzy bloga, specjalnie na potrzeby tej publikacji przygotowali aż 105 pomysłowych przepisów, a wszystkie z kaszą w roli głównej. Autorzy z jednej strony na nowo odkrywają tradycję i proponują klasyczne dania we współczesnej odsłonie, a z drugiej – wprowadzają kulinarne nowinki i zaskakują kucharską inwencją. Wszystkie propozycje posiłków zilustrowane są wysmakowanymi, autorskimi zdjęciami.
1 w magazynie
Wypróbuj 105 oryginalnych przepisów zarówno z kasz tradycyjnych (np. gryczana, jęczmienna), jak i tych niedawno spopularyzowanych (np. amarantus, komosa ryżowa). Autorzy z jednej strony na nowo odkrywają tradycję i proponują klasyczne dania we współczesnej odsłonie, a z drugiej – wprowadzają kulinarne nowinki i zaskakują kucharską inwencją. Wszystkie przepisy wiążą się z ideą zdrowego odżywiania i slow food. Kipi kasza jest inspirująca zarówno dla amatorów, jak i dla pasjonatów gotowania. Blisko trzy czwarte przepisów to propozycje bezmięsne, a prawie połowa to dania niezawierające glutenu – z książki skorzystają więc wegetarianie i osoby poszukujące nowych pomysłów na bezglutenowe posiłki.
Paweł Łukasik i Grzegorz Targosz, autorzy bloga, specjalnie na potrzeby tej publikacji przygotowali aż 105 pomysłowych przepisów, a wszystkie z kaszą w roli głównej. Autorzy z jednej strony na nowo odkrywają tradycję i proponują klasyczne dania we współczesnej odsłonie, a z drugiej – wprowadzają kulinarne nowinki i zaskakują kucharską inwencją. Wszystkie propozycje posiłków zilustrowane są wysmakowanymi, autorskimi zdjęciami.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Wypróbuj 105 oryginalnych przepisów zarówno z kasz tradycyjnych (np. gryczana, jęczmienna), jak i tych niedawno spopularyzowanych (np. amarantus, komosa ryżowa). Autorzy z jednej strony na nowo odkrywają tradycję i proponują klasyczne dania we współczesnej odsłonie, a z drugiej – wprowadzają kulinarne nowinki i zaskakują kucharską inwencją. Wszystkie przepisy wiążą się z ideą zdrowego odżywiania i slow food. Kipi kasza jest inspirująca zarówno dla amatorów, jak i dla pasjonatów gotowania. Blisko trzy czwarte przepisów to propozycje bezmięsne, a prawie połowa to dania niezawierające glutenu – z książki skorzystają więc wegetarianie i osoby poszukujące nowych pomysłów na bezglutenowe posiłki.
Paweł Łukasik i Grzegorz Targosz, autorzy bloga, specjalnie na potrzeby tej publikacji przygotowali aż 105 pomysłowych przepisów, a wszystkie z kaszą w roli głównej. Autorzy z jednej strony na nowo odkrywają tradycję i proponują klasyczne dania we współczesnej odsłonie, a z drugiej – wprowadzają kulinarne nowinki i zaskakują kucharską inwencją. Wszystkie propozycje posiłków zilustrowane są wysmakowanymi, autorskimi zdjęciami.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.