Wegańska czekolada Raw Cocoa z nieprażonego ziarna kakaowca BIO, naprawdę smakuje lepiej. Surowa czekolada posiada całą gamę aromatów pochodzących z peruwiańskich plantacji kakaowca i otaczającej je przyrody. Spróbuj wegańskiej czekolady RAW i poczuj pozytywną różnicę dla smaku i Twojego zdrowia.
Jedna z najzdrowszych substancji słodzących – odparowany nektar z kwiatów palmy kokosowej BIO to kolejny atut. Łączymy cytrusowe nuty surowego ziarna kakao z karmelowym smakiem nektaru z palmy kokosowej i otrzymujemy kombinację doskonałą. Pozbawioną mleka i białego cukru lecz kremowo delikatną ekologiczną wegańską czekoladę.
- BEZ BIAŁEGO CUKRU: Produkty Raw Cocoa słodzone są nektarem z kwiatów palmy koksowej, naturalnym słodzikiem o karmelowym smaku. Nazywany cukrem kokosowym oraz jedną z najzdrowszych substancji słodzących.
- BEZ GLUTENU: Nie musisz obawiać się glutenu w tym produkcie!
- BEZ OLEJU PALMOWEGO: W produktach Raw Cocoa nie znajdziesz oleju palmowego.
- NISKI indeks glikemiczny cukru kokosowego – IG 35 pozytywnie wpłynie na Twoje zdrowie.
- KUP NA WAGĘ – oszczędzaj pieniądze i środowisko. Kup tyle, na ile masz ochotę i nie marnuj żywności!
- 100% WEGAŃSKI i BEZ LAKTOZY: Roztapiający się mleczno-czekoladowy smak w ustach można uzyskać bez mleka i jego alergizujących właściwości. Daj sobie poczuć tę pozytywną różnicę, dla zdrowia i smaku.
- BIO: Jedz ekologiczne, a pomożesz naszej planecie. Czekolada Raw Cocoa jest wytwarzana z surowców pochodzących z certyfikowanych upraw ekologicznych i etycznego handlu.
- RAW, czyli SUROWA CZEKOLADA: Poczuj prawdziwy oryginalny smak czekolady z nieprażonych ziaren kakaowca. Naprawdę lepiej smakuje bez obróbki w wysokiej temperaturze oraz zachowuje całą gamę składników odżywczych.
Skład: Czekolada 50% (nieprażone ziarno kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, zawartość masy kakaowej minimum 65%), figi* 50%.
*certyfikowany składnik ekologiczny.
Produkt może zawierać orzechy.