3 w magazynie
Aktualnie wybrana waga:
Fasola Mung charakteryzuje się łagodnym smakiem. Doskonale pasuje do zup, sosów, sałatek oraz do potraw kuchni chińskiej i wietnamskiej. Przed ugotowaniem nie wymaga namaczania jednak jest ono wskazane, gdyż taka kąpiel zmniejsza ryzyko wzdęć oraz sprawia, że cenne składniki odżywcze łatwiej się przyswajają.
Fasola Mung pochodzi z Indii, a w chwili obecnej uprawiana jest w większości krajów południowej Azji. Często nazywana jest złotą fasolą, ponieważ jest jedną z najbardziej wartościowych na świecie. Nasiona fasolki są niewielkiego rozmiaru i zielonego bądź żółtego koloru.
Kraj pochodzenia: Argentyna
| Wartość energetyczna | 1453 kJ/347 kcal |
| Tłuszcz | 1,2 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g |
| Węglowodany | 63 g |
| w tym cukry | 7 g |
| Błonnik | 16 g |
| Białko | 24 g |
| Sól | 0,03 g |
Producent: BadaPak sp.j.
Kraj: Polska
Adres: Bieniewiec ul. Katowicka 9
Kod pocztowy: 96-321
Miasto: Żabia Wola
E-mail: badapak@badapak.pl
Numer telefonu: 46 857 71 72
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.