Ekologiczny cukier trzcinowy, nierafinowany. Doskonały do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów.
Cieszący się długą historią, nierafinowany cukier trzcinowy to wysokiej jakości produkt o naturalnym pochodzeniu. Pozyskiwany z trzciny cukrowej, która jest uprawiana na żyznych ziemiach Kolumbii.
Czym wyróżnia się nasz cukier trzcinowy?
➕ jest nieprzetworzony,
➕ zachowuje swoje naturalne właściwości i bogate smaki,
➕ bez dodatku konserwantów,
➕ produkt zachowuje wszystkie walory trzciny cukrowej.
Dzięki złocistej barwie i charakterystycznemu smakowi, nasz cukier trzcinowy jest idealny do zastosowań kulinarnych. Możesz go dodawać do ciast, deserów, napojów oraz innych ulubionych potraw, aby nadać im wyjątkowy smak i lekko karmelowy aromat.
Kraj pochodzenia: Kolumbia
Wartość energetyczna (w 100 g): 1700 kJ / 400 kcal
Tłuszcze:0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany: 100 g w tym cukry – 97 g
Białko: 0,0g
Sól: 0,0g
Produkt bez konserwantów